Medewerker van Sinterklaas

Medewerker van Sinterklaas zijn, is een ware beproeving. Sterk moet je zijn, zowel lichamelijk  als mentaal! Elk jaar weer wordt er als medewerker van de goedheilig man, het uiterste van je gevraagd.  Die twee loodzware weken, in dat racistische Nederland zijn  een ware hel.

Het begint allemaal al bij die verschrikkelijke zogenaamde intocht. Duizenden racisten staan je elk jaar weer op te wachten. Echte racisten van 2,3,4,5 en 6 jaar zingen de verschrikkelijkste liederen en roepen de meest racistische leuzen. Leuzen zoals “Zijn knecht staat te roepen” en “Zwarte Piet ging uit fietsen”. Vernederend is het elk jaar weer. En het ergste van die hele intocht is nog, dat al die racistische kinderen er ook nog bij lachen. Dat doen zij gewoon open en bloot. Zij dragen zelfs niet eens puntige kappen en witte jurken. De KKK is er een watjes club bij vergeleken.  Nee, deze racistische kinderen schamen zich er niet voor. De meeste van deze kinderen verkleden zich zelfs als medewerker van de Sint. Dat is toch verschrikkelijk om dat als Piet zijnde te  moeten zien? Die verschrikkelijke helse tocht door de stad is een aanslag op je emotionele toestand. Elk jaar proberen wij als medewerker, deze racisten te lijmen met snoepgoed en cadeaus.  Maar het helpt niets! Deze racistische Nederlanders blijven maar doorgaan met hun gezang en verkleed acties. Maar als de nood het hoogst is, is de redding nabij!

Gelukkig hebben wij altijd nog onze vakbond. Een vakbond die ergens voor staat en die ons medewerkers helpt en steunt tegen dat racistische Nederland. Een vakbond die die kindertjes uit dat Nederland wel even klein zal krijgen. “Ja, kindertjes van Nederland, wij hebben de VN”. “Deze hulporganisatie zal jullie wel krijgen”! Want wij staan als medewerkers van de Sint op nummer één bij deze VN. Deze VN maakt zich niet druk om duizenden vluchtelingen die elke dag verdrinken in de Middellandse zee! “Nee, deze VN maakt zich gelukkig meer druk om jullie, uit dat verschrikkelijke racistische Nederland”!

Dit bericht is geplaatst in In de media met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge