“Pang Pang” jij bent dood!

De kogels van ons leger zijn te duur om ze te gebruiken. Onze soldaten roepen nu “pang pang” vanuit hun schuttersput. Het is net zoiets als een wasmachine reparateur laten komen en die man begint op zijn knieën tegen je wasmachine te praten.  Maar dat terzijde, je zal als soldaat zijnde maar je stem kwijt raken tijdens een oefening. Dan ben je dus de sigaar, want je bent een weerloos ongewapend  doelwit. En als de schlemiel zijnde, mag je dan  s’avonds bij de chinees waarschijnlijk proberen om “bami pang pang” te bestellen terwijl je mede militairen de grootste pret hebben. Wat zal daar gelachen worden!

Ik vraag mij af, of de soldaten ook 10 tellen niet mogen bewegen nadat zij geraakt zijn door een volmondig “pang pang”. “Pang pang jij bent dood” “Nee, echt niet ik bukte, die was mis”!  Straks lees ik nog dat onze soldaten met eikels gooien in plaats van granaten en dat zij oude afvoerleidingen gebruiken als bazooka.  Net als vroeger toen wij nog als kinderen zijnde soldaatje speelden in het bos. De Russen knijpen hem nu al! Het is eigenlijk een trieste zaak zo. Geen geld voor het normaal opleiden van ons leger. Of zou er in het diepst geheim bij defensie een Rambo figuur rondlopen, die een heel leger Russen aankan? Je weet het niet eh! Maar ik denk dat de kwaliteit van het leger zo hard achteruit gaat!

Maar als het nu zoveel geld kost, waarom pompen wij wel weer miljarden in die gyros fokkers? En is er geen geld voor ons eigen landje, geen geld voor ons leger. Er is geen geld voor onze zorg en onze ouderen. Wij moeten maar bezuinigen terwijl wij miljarden net als folders uitdelen in Europa. Rare mensen die Hollanders! Ik vind dat Mark Rutte net als onze militairen ook maar eens “pang pang” moet roepen daar in Brussel. Of zoals een oud Grieks spreekwoord luid “de koek is op”. Of vervang onze miljarden eens voor monopoly geld of zoiets. Laat het geld wat wij hier zelf hard nodig zijn, lekker thuis in Nederland. Want nog even beste Mark, dan kun je bij de Grieken om steun vragen. En die laten dan gewoon hun blote kont zien terwijl ze lam zijn van de ouzo en de sirtaki dansen!

Dit bericht is geplaatst in In de media met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op “Pang Pang” jij bent dood!

  1. Albert van de Jumbo. schreef:

    Ben je nog op vakantie en wanneer begint de 2 fase.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge